Як бомбер раптово став моїм мастхевом у міжсезоння
Пам’ятаю той момент, коли стою біля дверей, вже запізнююсь, а верхнього одягу, який не виглядав би громіздко, просто нема. А надворі погода ні туди ні сюди — ні зима, ні весна.
4 Views

Пам’ятаю той момент, коли стою біля дверей, вже запізнююсь, а верхнього одягу, який не виглядав би громіздко, просто нема. А надворі погода ні туди ні сюди — ні зима, ні весна.
У мене все було ще цікавіше, бо я довго заперечувала, що такий одяг мені взагалі підійде. Здавалося, що це щось «не моє», поки я не почала активно рухатись по місту — робота, курси, зустрічі, постійний біг. І тоді я зрозуміла, що потребую верхнього одягу, який не сковує рухів і не створює ефект «сауни» в транспорті. Перший бомбер, який я взяла, був досить щільним, але не важким, тож я перестала відчувати, ніби ношу на собі половину шафи. З часом я почала звертати увагу на різні матеріали, і особливо сподобалося, що можна підібрати варіант як на теплу весну, так і на прохолодні дні. І хоч я не фанат шопінгу, але знайшла для себе те, що підходить і під джинси, і під спідницю. Зараз найбільше ношу бомбери жіночі, бо вони легко комбінуються й не деформуються після прання — мені це важливо, бо часу на делікатний догляд завжди бракує. Не претендую на експерта, але з власного досвіду скажу: звертай увагу на посадку по плечах, бо саме від цього залежить, чи буде бомбер виглядати акуратно, а не бовтатися як палатка. Ну і якщо вагаєшся між розмірами — краще приміряти обидва, бо різні моделі сидять зовсім по-різному.